Cape BretonVoornaamste transformator van de centraleWat voor soort gebruik?

  • vrijgavetijd:2022-10-24 13:35:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:476
  • Korte omschrijving:

    Cape Breton, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Cape BretonElektrische transformator is onmisba

Artikel inhoud
zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Cape BretonElektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

El ProgressBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Verminderde isolering


Cape BretonVoornaamste transformator van de centraleWat voor soort gebruik?



Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Inspectie van processenVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Verminderde isolering


Cape BretonVoornaamste transformator van de centraleWat voor soort gebruik?



Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen,Cape BretonElektrische transformator, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Focus op ontwikkelingDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Cape BretonHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,Cape BretonTabel voor de berekening van transformatoren, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Fabrikant van transformatoren

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen,Cape BretonWat is een transformator, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

CapeBretonOverige productinformatie
  • Wolfsberg.Type hydraulisch hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

    Wolfsberg.Type hydraulisch hefplatformProductintroductie en installatie-instructies:

  • Wolfsberg.Elektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende toepassingsvereisten

    Wolfsberg.Elektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende toepassingsvereisten

  • Wolfsberg.Hydraulische druk van de heftafelVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

    Wolfsberg.Hydraulische druk van de heftafelVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

  • Wolfsberg.Hydraulische stroominstapbrugWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

    Wolfsberg.Hydraulische stroominstapbrugWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

  • Detroit.Hydraulisch mobiel type instapkasVersterken van het toezicht in de sector

    Detroit.Hydraulisch mobiel type instapkasVersterken van het toezicht in de sector

  • Vraag nieuwe stadBouwwerfliftPrijzen vielen iets los

    Vraag nieuwe stadBouwwerfliftPrijzen vielen iets los

  • Ravenna.Kleine roltrap voor huishoudensVoor gebruik moet deze algemene kennis van machinebouw nog be

    Ravenna.Kleine roltrap voor huishoudensVoor gebruik moet deze algemene kennis van machinebouw nog be

  • Stad SanheGroot hydraulisch hefplatformEr zijn verschillende anticorrosiemethoden.

    Stad SanheGroot hydraulisch hefplatformEr zijn verschillende anticorrosiemethoden.

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!